PIKNIK JE PRAVA REŠITEV! Nekajkrat nižja cena hrane in pijače kot pogostitev v gostilnah, uživanje v naravnem ali domačem okolju in več možnosti za animacijo, bo razlog za izbiro piknika kot načina pogostitve.

ALKOHOLNE PIJAČE

Ker na pikniku pač ne moremo mimo hladnega piva smo v sodelovanju s pivovarnama Heineken in Union poskrbeli za ugodne cene njihove ponudbe. Vaše delo je le, da se odločite ali bi raje točeno pivo ali pivo iz pločevink oz. steklenic. Če pa bi raje tudi malo eksperimentirali vam skupaj s podjetjem Beershop iz Ljubljane lahko ponudimo široko paleto piv iz vsega sveta.

Pravi gurman pa ve, da okus mesa iz žara še najbolj dopolni vrhunsko vino - modri pinot, cabernet sauvignon, refošk so vina, ki razvnamejo vaše brbončice. Ob sodelovanju vinarjev iz Primorske, Dolenjske in Štajerske pa poskrbimo tudi za druga črna, rdeča ali bela vina po vašem izboru.

Vse bolj razširjeni koktejli so lahko na razpolago tudi na vašem pikniku. Z nami bo evropski prvak strežbe v restavracijah in za vas pripravil najokusnejše koktejle.

Dovolite nam, da mi poskrbimo za vaše nepozabno doživetje.