PIKNIK JE PRAVA REŠITEV! Nekajkrat nižja cena hrane in pijače kot pogostitev v gostilnah, uživanje v naravnem ali domačem okolju in več možnosti za animacijo, bo razlog za izbiro piknika kot načina pogostitve.

PIKNIKI PROSTORI

Piknik organiziramo in izvedemo na katerikoli lokaciji po vaši želji. Dovolite pa nam, da vam predstavimo naše partnerje, ki bodo s široko ponudbo športnih aktivnosti, bližine mesta in lokacije, na kateri se nahajajo, nedvomno zadovoljili tudi vaše okuse in ob dobri hrani katero vam nudimo, poskrbeli še za športno uživanje v naravi.

V Šentvidu pri Ljubljani, ob Celovški cesti, vas vabi velika zelenica, igrišča za odbojko na mivki, pokriti kozolec s TV platnom, teniška in košarkarska igrišča. Pokličite nas in nam na tej lepi lokaciji zaupate organizacijo piknika. Preostalo ponudbo lahko preverite na njihovi spletni strani.

Piknik organiziramo in izvedemo na katerikoli lokaciji Ljubljani najbljižji pustolovski park v samem središču Slovenije nudi tudi piknik prostor. V času vaših športnih aktivnosti na plezalnih elementih različnih težavnostnih stopenj, ki so za vas na voljo, vam mi organiziramo piknik. Pogostimo vas s hrano na žlico, mesom "izpod peke" ali pa klasično žar ponudbo. Atrakcije pustolovskega parka preverite na objavljeni povezavi. po vaši želji. Dovolite pa nam, da vam predstavimo naše partnerje, ki bodo s široko ponudbo športnih aktivnosti, bližine mesta in lokacije, na kateri se nahajajo, nedvomno zadovoljili tudi vaše okuse in ob dobri hrani katero vam nudimo, poskrbeli še za športno uživanje v naravi.

Dovolite nam, da mi poskrbimo za vaše nepozabno doživetje.